| Pe înțelesul tuturor

30 August 2012

Ziarul de dimineaţă – 30 august 2012

AMD se apropie de lansarea noului nucleu Hondo, care vine deja cu probleme, una fiind litografia cam mare pentru “era” noastră, 40nm, şi a doua fiind TDP-ul de 4,5W care poate părea mic, dar pentru o tabletă ce se vrea a fi fără ventilatoare de răcire, e cam mult.

Sony dezvăluie detalii şi poze cu 2 noi modele de tablete, chiar hibrid mai mult. Ambele arată destul de bine, şi cred că vor avea succes folosind noul Windows 8. Vom vedea totuşi de cât de multă credibilitate beneficiază din parte clienţilor care par axaţi pe Apple şi Samsung.

Tocmai de pe vremea când Comisia Europeană obliga Microsoft să introducă posibilitatea de alegere a unui browser în Windows 7 se ştia că sistemele informatice din administraţii sunt dependente de Microsoft. Abia acum însă au recunoscut.

Lexmark face un pas curajos, important, riscant în evoluţia companiei: renunţă la producerea de imprimante şi echipamente inkjet. Ori este prima companie care realizează că inkjet nu mai este rentabil, şi merg mai bine pe laser, ori şi-au dat seamă că oricum nu prea excelau ei la modelele inkjet…

Cu toate că Google neagă ferm că Android ar avea vreo vină în procesul dintre Apple şi Samsung, cred că orice utilizator de Android îşi poate da seama că sunt destule elemente asemănătoare cu iOS. Concluzia este că e fooooarte posibil ca în viitorul apropriat să vedem schimbări destul de majore la interfaţă, poate chiar la următorul update pe care îl vei face telefonului/tabletei.

Ştiind asta şi probabil învătând din greşeli, Samsung lansează primul telefon cu Windows 8, ce arată chiar interesant, mergând astfel pe 2 căi în căutarea viitorului succes.

No tags

RSS Feed

No comments yet.

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro