| Pe înțelesul tuturor

29 August 2012

Ziarul de dimineaţă – 29 august 2012

După reducerile de preţuri aplicate, vine şi un nou membru al familiei FX de la AMD, un quad core ieftin, care oferă un preţ corect acum pentru performţa oferită, în raport cu Intel.

Din poziţia în care se află AMD acum e clar că trebuie să facă ceva cu care să vină în faţă, însă nu cred că “Surround Computing” este soluţia.

Totuşi, apar noutăţi cu privire la viitorul nucleu Steamroller, cum că ar aduce un plus de 10-15%  de performanţă. Acest lucru nu poate decât să mă bucure, AMD trebuie să revină în joc şi să ofere o concurenţă seriosă pentru Intel, problema este că până apare Steamroller, va apărea şi Haswell.

Că tot veni vorba de Haswell, noul chipset pentru el va fi Z87 cu foarte multe dotări. Reprezintă totuşi o problemă, folosind socketul LGA1150. Prin urmare cei cu LGA1155 au dat de maximul de upgrade, acela fiind un i7 Ivy Bridge, oricum e bine, a fost frumos cât a durat.

EVGA lansează o placă de bază Mini ITX echipată cu Thunderbolt, dovada că se fac progrese când vezi câte încap pe o plăcuţă de bază.

Special pentru cinefili, LG vine cu primul monitor cu raportul de 21:9 specific unui ecran de proiecţie dintrun cinema. Panoul IPS, diagonala de 29 inch şi rezolutia 2560×1080 îmi face cu ochiul pentru a-l folosi chiar pe post de monitor pentru office.

Dacă tot ne delectăm privirile, vă las cu nişte poze cu câteva scule audio serioase cu un design demn de pus în muzeu.

No tags

RSS Feed

No comments yet.

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro