| Pe înțelesul tuturor

26 Iulie 2012

Ziarul de dimineaţă – 26 iulie 2012

De parcă nu era destul ca atunci când faci un site sa îţi blestemi zilele când îl testai în Internet Explorer, acum cu HTML5 se pare că se vor crea diferenţe şi mai mari între implementări. Tocmai când începeam să spun că IE9 e pe calea cea bună.

Idiocracy ne ajunge din urmă. Noul calculator de la Google îmi dă 2 motive de îngrijorare:

  • există oameni care vor deschide google în locul calculatorului din orice sistem de operare
  • site-urile de referate nu erau destul, vom folosi google şi pentru 2+2, sau, în sfârşit avem şi cine să ne facă şi tema la mate

Vrei laptop de gaming, ia de la MSI. Noile modele din seria G arată foarte bine şi promit multe. Doar dotarea cu GTX675 si GTX680 ar trebui să fie destul ca să le provoace gamerilor înrăiţi un mic orgasm. Restul e cancan.

Dacă tot o să-ţi cumperi un procesor AMD anul viitor (cu toate că nu ar trebui), măcar te vei putea lăuda cu ce au toţi cei ce şi-au luat procesoare Intel în 2012: USB 3.0. Este o veste bună care te face mai mult să plângi de mila.

Din plictiseală probabil, Comisia Europeană şi-a dat seama că e cam ciudat că preţul unitaţilor optice stagnează de câţiva ani buni. În curând o să descopere probabil şi de ce LCD-urile au aceleaşi preţuri.

Jocurile Olimpice de anul ăsta vor atinge un nou maxim în ce priveşte o formă de cenzură. Nu vei avea voie să faci mai nimic, dacă mergi în Londra i-aţi adio de la Facebook, Twitter, nu cumva să dai share la netul de pe mobil prin thetering, şi să te ferească sfântul să nu fii dintro ţară ce nu participă la JO2012.

No tags

RSS Feed

No comments yet.

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro