| Pe înțelesul tuturor

25 Iulie 2012

Ziarul de dimineaţă – 25 iulie 2012

Se pare că precedenta reclamă va costa totuşi Samsung vreo 2.5 miliarde de dolari. Razboiul dintre Apple şi Samsung mi se pare de departe cel mai hilar război posibil.Doar enumerând patentele obţinute de Apple şi pentru care se ceartă cu Samsung ar fi destul să te facă să râzi pe burtă: “tap to zoom and navigate”, “swipe to unlock”, “overscroll bounce” sau şi mai interesant, colţurile rotunjite de la iPhone.

Microsoft laudă Windows 8 că e mai rapid ca Windows 7, dar încă nu realizează mare gaură din Windows 8: ignorarea completă a utilizatorilor de PC-uri fără touch-screen. Probabil îşi vor da seama prea târziu, după ce vor scădea vânzarile pentru versiunile x86 si x64 şi utilizatorii vor realiza că în acest caz Linux e mai bun.

O idee aparent bună, mai ales dacă luăm în considerare că vine de la Microsoft: subscription lunar pentru produsele Office. În loc să plătesc vreo 400 euro pentru suita office, o singură versiune, aş prefera oricând să dau 2.5$/lună şi să beneficiez în plus şi de upgrade-uri. Vom vedea totuşi dacă o să aibă viaţă lungă.

Tot de Microsoft e vorba, pentru că până nu întrece Apple în headline-uri nu se lasă. Mai nou înregistrează convorbirile de pe Skype. În mod oficial şi declarat public, ca să se liniştească toţi conspiratiştii. Bineînţeles că nu dau şi motivul, deja ar fi fost prea mult.

No tags

RSS Feed

No comments yet.

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro