| Pe înțelesul tuturor

24 Iulie 2012

Ziarul de dimineaţă – 24 iulie 2012

Politica “idioată” a Apple cu privire la conectivitate atinge noi culmi. Viitorul Iphone 5 va dispune de un nou conector, incompatibil cu vechiul tip, deci implicit toate accesoriile nu vor fi compatibile. Deci, merge-ţi la bancă şi faceţi rost de un credit nou dacă plănuiţi un upgrade la Iphone 5 cu ceva accesorii pe lângă.

Yoooo dawg, I heard you like fridges with doors on it. So, we took your fridge and put a door in a door in a door. În curând va trebui să ai o diploma de licenţă la vreo facultate de ingineri ca să ştii ce frigider să îţi cumperi, sau mai ales, cum să îl foloseşti.

Cine spunea că pirateria nu e bună, se pare că se înşeală. Un joc pe Android a fost relansat ca aplicaţie free din cauza piraterii prea mari. Cred că e cazul să mai downloadez nişte filme pe torrente, poate devin free şi ele.

Lipsa de inspiraţie la un nivel demn de invidiat pentru o aplicaţie foarte utilă de altfel. Droplings mă duce cu gândul la ceva mai degrabă din Angry Birds decât la ceva pentru share-ul de fişiere. Numai să nu mă întrebe cineva ce aplicaţie folosesc pentru Dropbox.

No tags

RSS Feed

No comments yet.

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro