| Pe înțelesul tuturor

24 August 2012

Ziarul de dimineaţă – 24 august 2012

În sfârşit cineva cu o oarecare funcţie declară deschis problema confidenţialităţii serviciilor impuse de Apple. Mai mult, asemănarea cu regimul Stalinist e ca o cireaşă pe tortul constrângerilor.

Consider în continuare că împuşcarea userilor cu cât mai multe reclame este un pas greşit indiferent de afacere, cu atât mai mult valabil în cazul Facebook. Mulţi sunt de părere că nu, poate că va avea rezultate pe termen scurt, dar pe termen lung văd asta doar ca pe un pas negativ.

Cam ce amendă poţi să iei ca cetăţean american pentru downloadul şi distribuirea a 31 de fişiere mp3? Destul de mare zic eu.

Microsoft lansează noul logo ce declanşează reacţii diferite. Mie mi se pare prea conservator, mult prea simplist, prea serios, mai ales că ei însuşi declară că nu se vrea a fi prea serios. Partea bună e că e în ton cu noul Windows. Partea proastă pentru Apple este că nu are colţuri rotunjite şi nu îi pot da în judecată.

Un avocat bun găseşte mereu găuri în sistem şi mai ales în justiţie, astfel că hoţul unui iPad acuză proprietarul de drept că i-a încălcat confidenţialitatea electronică prin folosirea Find My iPhone ce a dus la prinderea lui.

No tags

RSS Feed

No comments yet.

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro