| Pe înțelesul tuturor

23 Iulie 2012

Ziarul de dimineaţă – 23 iulie 2012

Dovada că dacă nu ai cont si profil pe facebook nu exişti. Mă uitam cu groază la faptul că primul lucru pe care l-a făcut americanul de rând după tragedie a fost să îl caute pe facebook.

După o perioadă destul de lungă de când Intel face legea pe piaţa procesoarelor pe orice segment de piaţă, AMD recunoaşte că e cam în pierdere şi se miră de ce fără să priceapă unde au greşit.

Ai acasă vreo 6 monitoare şi nu ştii la ce să le foloseşti? Sapphire vine cu o implementare extremă pentru HD7970 ce dispune de 6GB de memorie şi cele mai mari frecvenţe stoc, ceea ce ar face din ediţia TOXIC cea mai performantă placă video single-gpu.

Google  vede că nu prinde aşa cum ar fi vrut, dar nu cedează. Noile Nexus 7 nu au opţiuni de extindere a memoriei interne printrun card microSD, singura posibilitate fiind folosind cabluri. Nu pot decât să observ insistenţa Google de a băga pe gât serviciile proprii de cloud-storage.

Apple trebuie să pună pe propriul site un anunţ în care să specifice ca Samsung nu a copiat iPad. Mi se pare cea mai tare reclamă pentru Samsung în acest război ciudat, mai ciudat decât cel dintre BMW şi Audi cu clasicele reclame.

No tags

RSS Feed

No comments yet.

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro