| Pe înțelesul tuturor

23 August 2012

Ziarul de dimineaţă – 23 august 2012

Logica este sfidată din ce în ce mai tare în lumea afacerilor din IT. După eşecul răsunător numit listarea la bursă a Facebook (acţiunile au scăzut de la $38 la $19 în doar 3 luni) mă aşteptam ca Zuck să vină cu ceva nou în folosul utilizatorilor pentru a începe să salveze prăbuşirea. Dar nu, în schimb, vine cu şi mai multe reclame pentru useri, băgate pe gât de acum şi în search. Poate că iniţial ar fi gândit bine, mai multe locuri pentru reclame, mai mulţi bani primiţi pentru reclame, dar au uitat că o reţea de socializare nu există dacă nu are useri.

Încă o zi, încă o dezamăgire de la Microsoft: pentru cine nu a încercat încă Windows 8 (nu vă sfătuiesc să faceţi asta pe un PC) uitaţi nişte screenshoturi.

Cei de la Microsoft în schimb fiind dornici să ne convingă cât de simplu este de folosit noul Windows 8, ne oferă şi un tutorial foarte util. Probabil intră în categoria Poanta Anului. Mai jos aveţi şi un video destul de lămuritor, unde un “utilizator” de Windows 7 are parte de primul contact cu 8. Sintagma de la final face toţi banii.

Logitech a decis să vină în ajutorul blondelor care navighează pe internet turnând apă, lansând o tastatură complet rezistentă la apă. Pare chiar interesantă având în vedere că nu o dată am vărsat lichide (apă, bere, suc, de toate) pe propria tastatură şi preţul chiar nu mi se pare mare.

Competiţia pe piaţa plăcilor video se încinge odată cu lansarea informaţiilor oficiale cu privire la GTX 660 (nonTi) pe site-ul Nvidia. Avem specificaţii, poze cu integrarea de referinţă, veşti bune per total. Să vedem totuşi preţul la care va apărea pe piaţă. Considerând că varianta Ti începe de la 1450 ron, varianta nonTi probabil se va situa în jurul sumei de 1100 ron, ceea ce ar fi o oarecare problema pentru că se vrea a concura cu AMD HD7850 (preţ de plecare 900 ron).

No tags

RSS Feed

No comments yet.

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro