| Pe înțelesul tuturor

1 Ianuarie 2013

MSI AMD Radeon HD 7770 GHz Edition Mini-review (poze reale)

AMD Radeon HD 7770 GHz Edition 4Nu o să înșir o listă de FPS-uri și benchmarkul pentru MSI AMD Radeon HD 7770 GHz Edition pentru că plin internetul de ele și combinația cu procesorul are un efect destul de mare asupra performanțelor. În schimb vreau să-mi spun doar părerile personale.

Am cumpărat placă dintrun impuls, aveam un chef nebun de a juca ceva și am zis că a venit momentul după aproape 7 ani să am și eu o placă video dedicată. Am dat 550 ron pe ea, cu o oarecare tragere de inimă, dar am decis că trebuie să merite diferența de preț față de un HD7750. Nu am un HD7750 ca să pot compara dar îmi place să cred ca a meritat :D.

AMD Radeon HD 7770 GHz Edition 5Prima impresie vizuală m-a dezamăgit puțin, plasticul de pe PCB arătând ceva mai ieftin decât părea în pozele oficiale. Dar apoi m-am gândit că asta nu o să afecteze performanțele și că nu am luat-o ca să mă uit la ea. Și așa am trecut la montaj, unde am dat de idioțenia celor de la Gigabyte care au pus mufele SATA fix în dreptul slotului PCI Express. Se vede în poza din dreapta cam ce fel am reușit să o fac să încapă. Partea bună e că funcționează și nu am stricat nimic. Și nu, nu am cabluri SATA care au mufa la 90 de grade și nici nu pot folosi una din simplul motiv ca mufa de la SSD mi s-a rupt în cablu, și ăla e singurul cablu pe care îl pot folosi :D.

Și am început să caut jocuri pe care să le pot testa. Am pus Metro 2033, NFS Most Wanted 2012, SimCity 4, Test Drive Unlimited 2, Hitman Absolution, Grand Theft Auto IV. Pe scurt, toate merg la 1080p, pe setări cel puțin medium și high, cu anti-aliasing activat. Se comportă exemplar în jocuri, fără nici un fel de OC.

Singurul minus care contează e gălăgia făcută de ventilator. În jocuri stresante când urcă la peste 50% din rotații, devine deranjant, cel puțin pentru mine. Dar se menține rece, maxim am atins 72 de grade, ceea ce zic eu că e bine.

Apropo, nu vă bazați pe convertorul DVI-VGA cu care vine în cazul în care aveți un monitor pe VGA, că e panaramă mare, cu el se vede ca la un televizor prost, cu benzi distorsionate ca și culoare și luminozitate, mai ales când placa e stresată cu un joc.

Momentan placă mă mulțumește pe deplin, nu regret nici un leu, face tot ce am nevoie în materie de gaming. Deci, pentru gamerii amatori, o recomand cu toată căldura.


Title: MSI AMD Radeon HD 7770 GHz Edition Mini-review (poze reale)
Reviewed by Danaila Iulian Nicu on Jan 1
Rating: 5.0
Summary: Am cumpărat placă dintrun impuls, aveam un chef nebun de a juca ceva și am zis că a venit momentul după aproape 7 ani să am și eu o placă video dedicată

, , ,

RSS Feed

No comments yet.

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro