| Pe înțelesul tuturor

10 Decembrie 2012

Gunnar Vayper Onyx

Astăzi am primit noii mei ochelari pentru calculator, o pereche Gunnar Vayper Onyx, aduși tocmai de la mama lor din USA. Acesta este modelul: Vayper. Nu am ales modelul după cum arată, ci pur după dimensiunea lentilelor, să fie cât mai mari, să acopere un camp vizual cât mai mare.

Primele impresii sunt foarte bune. Ca și aspect arată super, se vede că au folosit materiale de calitate, până și cutia e mișto :D. Vine în cutie doar cu un săculeț din microfibră alb, pentru păstrare, însă le prinde bine un toc normal.

Au o dioptrie standard de +0.2, ceea ce poate părea ciudat, dar nu e. Mărește puțin, și te face să nu mai stai așa aproape de monitor, ăsta e și scopul.

Ca și programator, ajung să stau până la 12 ore în fața monitorului, și de vreo 2 ani am început să resimt stresul asupra ochilor. Acum după ce i-am ținut pe ochi de 3-4 ore, sunt mult mai relaxat, observ că nu mai stau încruntat, am ochii relaxați, nu mai sunt uscați și roșii.

O să revin totuși cu un review complet după cel puțin o săptămână de utilizare.

, , ,

RSS Feed

2 Comentarii - Gunnar Vayper Onyx

Andrei a scris pe 26 Decembrie 2012 , 11:32

Salut,
Cat te-a costat transportul si in cat timp i-ai primit?
Ms

Iulian Nicu a scris pe 26 Decembrie 2012 , 19:50

Pai cand am vazut cat costa livrarea de la ei ($90 aproape) am apelat la prietenii prietenilor care au prieteni prin USA si pana la urma avea de primit oricum un colet din USA, asa ca a pus si ochelarii mei 😀 Am fost foarte norocos! Au ajuns cam in 3 saptamani cred, stau mult prin vama.

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro