| Pe înțelesul tuturor

1 Decembrie 2011

Despre review-uri

În decursul unui an îmi trec prin mâini destul de multe produse, ori proprii, ori ale prietenilor, sau din ce ştie ce alte surse. Nu am colaborări cu firme de distribuţie sau vânzare, toate produsele la care fac review-uri sunt testate personal cel puţin 2 zile. Acest interval zic eu că este un minim în care îţi poţi face o părere cinstită despre un produs.

Simt oarecum nevoia să mă repet: toate produsele despre care scriu au trecut prin mâna mea şi au fost testate şi folosite cel puţin 2 zile. Spun asta pentru că sunt foarte multe site-uri de review-uri care au ca şi conţinut doar o enumerare întro forma mai frumoasă a specificaţiilor. Faptul că le-am testat sper să fie dovedit şi prin pozele folosite, făcute de mine personal (scuze de calitate, nu sunt fotograf 😀 ), şi de printscreen-urile făcute (unde este cazul).

Nu le scriu în ideea de a primi recunoştinţă veşnică sau faimă :D. Sper doar că un review va ajuta pe cineva, cândva, şi voi fi mulţumit. Eu când căutam review-uri la diferite produse nu prea găseam păreri sincere şi avizate.

No tags

RSS Feed

No comments yet.

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro