| Pe înțelesul tuturor

Despre mine

hsDa, sunt o persoana reală, nu doar un site anonim.

Mă numesc Dănăilă Iulian Nicu, am pornit din Galați spre Iași unde am urmat Facultatea de Informatică, având o oarecare relevanță la cunoștințele mele în domeniul IT.

De mic am fost atras de tehnică, și la apariția calculatoarele, partea hardware mi s-a părut mult mai interesantă. În timp am ajuns băiatul ce le știe pe toate în materie pentru rude și prieteni, lucru care mă și încântă de altfel.

Am decis deschiderea acestui site/blog în idea de a ajuta cât mai multe persoane noi în lumea calculatoarelor. Am niște cunoștințe, și ar fi bine să le împărtășesc, poate vor ajuta pe cineva, cândva.

Voi încerca să fiu obiectiv, la obiect, în legătură cu orice voi scrie despre diverse produse. Prefer să păstrez un aer prietenesc în exprimare, și voi încerca să explic pe întelesul tuturor, mai ales al celor neinițiați în domeniul IT.

Aș vrea să se știe, și se va și observa pe parcurs, că nu doresc nici să fac bani din acest site, nici să trăiesc din el. Totuși, dacă întrun an își va plăti singur o parte din hosting, nu voi fi foarte supărat.

Sunt deschis la critică, accept orice sfat și sugestie, îndemn vizitatorii la respect reciproc, și în final, sper să vă fie de folos acest site/blog la un moment dat.

MS(rgb)_1485

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro