| Pe înțelesul tuturor

2 Iunie 2012

Despre Black View

“Black View” – numele uneia dintre cele mai amuzante, interesante, frumoase şi citite rubrici dintro revistă de IT. Celebra rubrică din “defuncta” publicaţie XtremPC a murit o dată cu ea (later edit: se pare că a murit chiar înaintea revistei). După câţiva ani de la ultimul număr mi-am adus aminte de ea şi am căutat disperat toate numerele revistei doar pentru a le mai citi o dată.

Printro întâmplare fericită am intrat în posesia lor şi sunt absolut sigur că nu am fost singurul fan al ciudatei rubrici. Din acest motiv am decis să public câte un articol pe săptămână, cât îmi permite timpul. Efectiv trebuie să le transcriu de pe hârtie, lucru pe care îl voi face în weekend, publicând articolul Luni.

Toate drepturile aparţin revistei XtremPC în totalitate. Încerc doar să le fac publice pentru toţi iubitorii revistei care implicit au plătit pentru numerele din revistă.

 

No tags

RSS Feed

2 Comentarii - Despre Black View

gordon_gone a scris pe 1 Noiembrie 2012 , 13:01

Salut! O initiativa interesanta, dar dupa parerea mea cu sanse destul de mici de reusita. Gandeste-te ca la vremea lui, ”black view” ”trata” intaplari din acele zile, si in cateva ori a facut-o fenomenal de bine. Pentru mine, care cumparam revista mai mult pentru a citi-o incepand cu ultima pagina :), intradevar e placut sa le revad, cu toate ca in format electronic parca nu mai au farmecul de pe atunci – sau am mai imbatranit si eu… :). Vezi ca ai cam incurcat borcanele – ”black view” a murit cu mult timp inainte sa se stinga si revista. Ok?
Multa bafta!

Iulian Nicu a scris pe 1 Noiembrie 2012 , 13:13

Total de acord, și eu sincer le-am scos la imprimantă și le citesc așa. M-am gândit că totuși nu sunt singura persoana care le caută, și chiar dacă nu oferă satisfacția cititului de pe hârtie, oferă o consolare.

N-am idee când a murit black view, la un moment dat nu mi-am mai permis să cumpăr revista. Am corectat în text, mersi de precizare. Nici acum nu le citesc pe toate, prefer să mi le dozez :)

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro