| Pe înțelesul tuturor

1 Noiembrie 2012

A venit si Windows 8

După cum am spus și aici, Windows 8 va fi cel mai mare eşec al Microsoft, consider în continuare că celor de la Microsoft nu le va merge pe cât de bine sperau.

Interfața cea nouă nu se potrivește deloc mediului business, problemele de pe vremea răposatului XP cu focusul nu s-au rezolvat nici acum, și tot așa. Dar crunta realitate este că trebuie să avansăm, viitoarele laptopuri vor veni cu Windows 8 preinstalat, și încet încet, ne vom adapta. Însă eu nu mă voi da bătut fără luptă.

Cred că și cei de la Microsoft au prevăzut vânzările mici și au venit cu niște oferte  cum nu țin minte să fi văzut la versiunile anterioare. Astfel că varianta de upgrade de la Windows 7 costă doar 280 ron, ceea ce mi se pare enorm de mic pentru un sistem de operare Windows. Deci dacă plănuiai oricum să faci upgrade, acum ar fi momentul potrivit.

Și cum o companie ca eMAG nu dezamăgește, a venit și cu evenimente și concursuri cu oremii. Puteți participa la concursul Win 8 @eMAG doar vizitând pagina de facebook http://www.facebook.com/pages/eMAG/249215621898?sk=app_359384124153089 și cu vreo 2 clickuri e gata. Primești apoi pe email un număr de înregistrare de ținut minte, și intri în cursa de așteptare pentru premiile următoare:

Eu m-am înscris și sincer mă mulțumesc și cu Acer, luați voi premiile mari!

,

RSS Feed

No comments yet.

Ai o parere?

«

»

Caută!

Copyright © ITinfo.ro
Home  |  Despre  |  Contact
Sugestii? contact at ITinfo punct ro